Przepis na udaną współpracę w zespole! To nie jest kolejna lekcja gotowania! Ten dynamiczny warsztat wykorzystuje formę warsztatu kulinarnego do doskonalenia umiejętności przywódczych, między innymi delegowania i organizacji pracy zespołu.

Informacje:

  • Optymalne dla grup : 5-30 osób
  • Forma : indoor/outdoor
  • Czas: 0,5 – 1 dnia

Korzyści dla zespołu

  • możliwość działania jako osoba zarządzająca częścią procesu oraz jako członek zespołu
  • nabycie konkretnych umiejętności związanych z organizacją pracy zespołu i delegowaniem zadań
  • uzyskanie szybkiej, rozwojowej informacji zwrotnej na temat swego sposobu funkcjonowania w powyższych rolach – zarówno od innych uczestników warsztatu jak i trenerów prowadzących
  • nauka ciekawych potraw oraz technik kulinarnych pod okiem eksperta – jednego ze znanych kucharzy i pasjonatów kuchni

W małych, kilkuosobowych zespołach, każdy po kolei będzie zarządzał procesem powstawania jednego dania. Wcześniej, koordynator danej potrawy otrzyma informację o tym, jak ją przygotować. Delegując i dzieląc zadania, koordynator będzie miał okazję sprawdzić się w sytuacji pracy zespołowej, presji czasu oraz różnych wyzwań komunikacyjnych. Każda z osób otrzyma również informację zwrotną od zespołu i trenerów prowadzących.

Jak efektywnie zarządzać zespołem? Jak delegować zadania, rozwiązywać zaistniałe problemy, czy wprowadzać zmiany? Jak skutecznie działać pod presją czasu i w sytuacjach kryzysowych?

Odpowiedzi na te pytania poznają uczestnicy tego unikalnego warsztatu, w którym na metaforze pracy zespołu kucharzy ekskluzywnej restauracji, uczestnicy przećwiczą umiejętności związane z efektywnym zarządzaniem.

Warsztat jest świetną okazją do przyjrzenia się zarówno funkcjonowaniu zespołu jako całości w sytuacji spiętrzenia zadań i pod presją czasu, a także doskonałą możliwością rozwijania indywidualnych umiejętności komunikacji, delegowania i zarządzania zespołem.

Warsztat prowadzony jest przez trenerów Fun Hunters oraz profesjonalnych kucharzy. Współpracujemy między innymi z Grzegorzem Łapanowskim, prowadzącym programy w Kuchni TV czy Dzień Dobry TVN oraz z Jerzym Sobieniakiem, szefem kuchni prowadzącym między innymi program Pytanie na śniadanie w TVP.

Referencje

PARTNERZY

KONTAKT

Fun Hunters brand of
Develor Polska Sp. z o. o.
Al. KEN 98/12
02-777 Warszawa
(22) 243 29 45
Zuzanna Roszak
Project Manager
Tel: 668 826 775
E-mail: zuzanna.roszak@funhunters.pl